Om KJ Collection

KJ Collection forhandler brugskunst og interiør til hjemmet i et lækkert look, der følger tidens trends. KJ Collections produktprogram er gaveartikler og interiør produkter herunder lys og servietter, alt sammen tilpasset den nordiske/skandinaviske stil og tiden trends. Produkterne er sammensat, så de let kan mixes på kryds og tværs og passer i et moderne hjem, ude såvel som inde. 


Med flere tusinde varenumre i sortimentet spænder KJ Collection bredt og giver utallige muligheder for med brugskunst af god kvalitet, at skabe en hyggelig stemning i et moderne hjem.

KJ Collection deltager både på danske og udenlandske messer, ligesom der to gange årligt afholdes en stor In house messe for tilmeldte kunder. 


Vi lancerer nye flotte kollektioner to gange årligt med flere hundrede spændende nyheder, fordelt på de to sæsoner SS forår/sommer og AW efterår/vinter.

KJ Collection udsender flotte nyhedsmails til tilmeldte kunder og kan naturligvis følges af alle både på facebook og Instagram. Gå på opdagelse i de smukke kataloger, der kan ses online her på siden, og bliv inspireret. 


Aftal et besøg i vores 2000 m2 store showroom i Løgstrup, hvor du kan se hele kollektionen. Vores kreative dekoratører har sørget for, der er masser af inspiration at hente. 


Velkommen til KJ Collection!

Om KJ Collection Om KJ Collection